free offline web site maker software download

Ispod tepiha

Prvenstvena namena je bila postavljanje grejača ispod tepiha.
To je i najjednostavnije, najlakše, nabrže i za nekoliko minuta imate podno grejanje.

Ispod laminata

Postaviti grejanje ispod laminata, je dugotrajnije i sigurnije jer se grejno telo fizićki ne može povrediti..

Ispod keramickih plocica

Keramika je uveh hladna i nema lepšeg osećaja hodati bos i uživati u toplini svog doma.Zamislite svoju decu, porodicu koja se igraju na podu sa igračkama..

Ispod betonske kosuljice

Grejanje možete ugraditi i postaviti ispod betonske košuljice. Duže je vreme zagrevanja i duže držanje toplote samog poda..

Od proizvoda imamo podno elektro folijalno grejanje i grejne obloge koje su malih dimenzija i mogu koristiti za sve i svašta.

Do sada smo ih pravili za raznorazne upotrebe, navešćemo neke primere. Grejanje stanova, objekata,kancelarija,živinarskih farmi,za rasad u plastenicima i u trakama za stolove.Grejanje buradi sa medom,plinskih boca, bilijar stolova,grejanje ispod keramike u crkvama i manastiru, grejanje klupa za iste.Ulaza u garažu,topljenje snega i svašta je ljudima padalo na pamet.

Male dimenzije do jednog m2 su pogodne za ugradnju ispod keramičkih ploćica za kupatila (slivnik mora biti sa strane jer se grejač ne može prekrajati),te dimenzije takođe mogu se postaviti ispod tepiha, itisona, laminata, moraju imati radi mehanićke zaštite nešto preko.

Grejne obloge,ploče su malih dimenzija i služe za grejanje kućnih ljubimaca, kako u kućnim uslovima tako i za boxeve, kućice.

Postoje za sada dve varijante u PVC foliji i u PVC  TP obogi- plastici i tada je samostalno grejno telo koje možete poneti sa sobom gde želite, ima dva lica, lako se održava i mali su potrošaći.Pogodno je za grejanje u kancelarijama ispod stola i tamo gde već postoji grejanje ali pošto se dugo sedi onda je hladno na nogama.

Modeli u PVC materijalu su pogodni posto su malih dimenzija tamo gde im to prostor dozvoljava..Takođe i za kupatila, mogu se ugraditi i preko postojećih ploćica. Poloziti grejač, provući izvod za elektrićnu energiju i polepiti nove ploćice preko. Sada ste dobili topli pod i hodajte bosi i uživajte u svom kupatilu. Ovaj model takđje može i u kuhinji i gde god jos imate potrebe.

ŠTA SU NAŠI KORISNICI REKLI.

“Ja sam među prvim kupcima ovog podnog grejanja i postavili smo to ispod laminata.Mogu da kažem sve najbolje za sve ove godine.Nema lepseg osećaja hodati bos po laminatu koji nije hladan uz samo jedan klik termostata.”

“Ovo grejanje smo smo ugradili ima više od deset godina i jos uvek radi i zadovoljni smo..Renovirali smo kuću i u kuhinji sa trpezarijom smo ga ugradili ispod keramićkih pločica. U međuvremenu sam kupovao grejače i za svoj staklenik gde sam ih koristio za grejanje svog rasadnika i prolecnih povrća.Sve preporuke i dan danas.

“Ja sam među prvim korisnicima ovog grejanja. Postavljali smo ga ispod tepiha u obe sobe.Preporućivao drugima, kupovao za svoju decu koja žive u Beogradu i Kikindi. I sve preporuke za ovakvo grejanje i ovog proizvođaća.”

Spisak pravnih subjekata koji su nam ukazali poverenje

P.T.P.Klausmont Vrsac


OKUD - Mladost 24000 Subotica   


AB - Kompanija 11000 Beograd   


Crkva Tilari 14214 Banjani - Ub   


AASYS doo Futoski Put 21000 Novi Sad   


Salon Solaris 23000 Zrenjanin   


Manastir Studenica 36343 Studenica  

Stal Company Preljinja bb Cacak   


RTD doo ul.Milana Simina 16 21000 Novi Sad ID “Ringer AXL Fpringer 11000 Beograd   


Bilijar Klub Manila ul.Kneza Milosa Beograd   AGENCIJA TERAZIJE Beograd    


VAS-VENT ul.Vasariste bb. 21230 Zabalj   


YU OPREMA Knez Mihajlova 52 14000 ValjevoENERGOPROJEKT Bulevar M.Pupina 12 Beograd   PODELITE OVU STRANICU!

FOLLOW US