Proizvodi
Galerija 

Postavljanje folije 

Postavite, ugradite podno grejanje za samo deset minuta i to sami. 

Video Description

Grejač plinske boce 

Grejač za malu plinsku bocu

Video Description

ISPOD TEPIHA 

Prvenstvena namena je bila postavljanje grejača ispod tepiha.
To je i najjednostavnije, najlakše, nabrže i za nekoliko minuta imate podno grejanje


Ispod laminata

Postaviti grejanje ispod laminata, je dugotrajnije i sigurnije jer se grejno telo fizićki ne može povrediti

Ispod keramickih pločica

Keramika je uveh hladna i nema lepšeg osećaja hodati bos i uživati u toplini svog doma.Zamislite svoju decu, porodicu koja se igraju na podu sa igračkama.

Ispod betonske košuljice

Grejanje možete ugraditi i postaviti ispod betonske košuljice. Duže je vreme zagrevanja i duže držanje toplote samog poda..


Grejanje plinskih boca, koje se koriste za grejanje peći i grejnih topova. I kada nije hladno vani, kada je toplo godišnje doba, korisnici imaju problem sa korišćenjem istih jer se usled velikog protoka plina, potrošnje, same boce se hlade i zbog toga se smanjuje sam pritisak u njoj i ne izlazi dovoljna količina plina i slab je učinak grejanja. Ova dimenzija grejača je 100 cm visine i potrošnje. Pravljeno je da se može skidati i ponovo postavljati na novu bocu, jer su one zamenljive, to jest kada se potroši ili isprazni plin. Mogućnost izrade i prodaje samog grejača bez ove završne obloge, stim da vi sami je nečim zaštitite, postavite neku izolaciju. Naravno da sam grejač treba biti uključen nekoliko sati ranije, pre same upotrebe, korišćenja plina. 

Od proizvoda imamo podno elektro folijalno grejanje i grejne obloge koje su malih dimenzija i mogu koristiti za sve i svašta.
Do sada smo ih pravili za raznorazne upotrebe, navešćemo neke primere. Grejanje stanova, objekata,kancelarija,živinarskih farmi,za rasad u plastenicima i u trakama za stolove.Grejanje buradi sa medom,plinskih boca, bilijar stolova,grejanje ispod keramike u crkvama i manastiru, grejanje klupa za iste.Ulaza u garažu,topljenje snega i svašta je ljudima padalo na pamet.
Male dimenzije do jednog m2 su pogodne za ugradnju ispod keramičkih ploćica za kupatila (slivnik mora biti sa strane jer se grejač ne može prekrajati),te dimenzije takođe mogu se postaviti ispod tepiha, itisona, laminata, moraju imati radi mehanićke zaštite nešto preko.

Grejne obloge,ploče su malih dimenzija i služe za grejanje kućnih ljubimaca, kako u kućnim uslovima tako i za boxeve, kućice.

Postoje za sada dve varijante u PVC foliji i u PVC TP obogi- plastici i tada je samostalno grejno telo koje možete poneti sa sobom gde želite, ima dva lica, lako se održava i mali su potrošaći.Pogodno je za grejanje u kancelarijama ispod stola i tamo gde već postoji grejanje ali pošto se dugo sedi onda je hladno na nogama.
Modeli u PVC materijalu su pogodni pošto su malih dimenzija tamo gde im to prostor dozvoljava..Takođe i za kupatila, mogu se ugraditi i preko postojećih pločica. Položiti grejač, provući izvod za električnu energiju i polepiti nove pločice preko. Sada ste dobili topli pod i hodajte bosi i uživajte u svom kupatilu. Ovaj model takđe može i u kuhinji i gde god jos imate potrebe.ŠTA SU NAŠI KORISNICI REKLI

“Ja sam među prvim kupcima ovog podnog grejanja i postavili smo to ispod laminata.Mogu da kažem sve najbolje za sve ove godine.Nema lepseg osećaja hodati bos po laminatu koji nije hladan uz samo jedan klik termostata.”

Mobirise

Jaroslav B                         

Client

“Ovo grejanje smo smo ugradili ima više od deset godina i jos uvek radi i zadovoljni smo..Renovirali smo kuću i u kuhinji sa trpezarijom smo ga ugradili ispod keramićkih pločica. U međuvremenu sam kupovao grejače i za svoj staklenik gde sam ih koristio za grejanje svog rasadnika i prolecnih povrća.Sve preporuke i dan danas.

Mobirise

Nenad Vinčilov                          

Client

“Ja sam među prvim korisnicima ovog grejanja. Postavljali smo ga ispod tepiha u obe sobe.Preporućivao drugima, kupovao za svoju decu koja žive u Beogradu i Kikindi. I sve preporuke za ovakvo grejanje i ovog proizvođaća.”

Mobirise

Milenko Bucalo                          

Client

.

Mobirise

                         

Client

Spisak pravnih subjekata koji su nam ukazali poverenje

P.T.P.Klausmont Vrsac

OKUD - Mladost 24000 Subotica

AB - Kompanija 11000 Beograd

Crkva Tilari 14214 Banjani - Ub

AASYS doo Futoski Put 21000 Novi Sad

Salon Solaris 23000 Zrenjanin

Manastir Studenica 36343 Studenica
Stal Company Preljinja bb Cacak

RTD doo ul.Milana Simina 16 21000 Novi Sad 

 ID “Ringer AXL Fpringer 11000 Beograd

Bilijar Klub Manila ul.Kneza Milosa Beograd


AGENCIJA TERAZIJE Beograd

VAS-VENT ul.Vasariste bb. 21230 Zabalj

YU OPREMA Knez Mihajlova 52 14000 Valjevo


ENERGOPROJEKT Bulevar M.Pupina 12 Beograd    

Share this Page!

Web page was built with Mobirise